Käytä DNS -mallipohjaa

Kun olet luonut DNS -mallipohjan , sinun on lisättävä mallipohja verkkotunnuksiisi. Mallien avulla voit lisätä useita DNS -tietueita kerralla yksittäisten tietueiden lisäämisen sijasta kullekin verkkotunnukselle. Mallin käyttäminen korvaa kaikki vyöhyketiedostossa olevat DNS -tietueet.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse Käytä DNS -mallia Toiminnot -valikosta.
    Näyttökuva, jossa Lisää vaihtoehtoja -valikko on laajennettu ja Käytä DNS -mallia -valinta korostettuna punaisella suorakulmikolla
  5. Valitse mallisi avattavasta valikosta. Valitse Muokkaa mallipohjaa , jos haluat tehdä muutoksia valittuun mallipohjaan.
  6. Valitse mallipohjavaihtoehto.
    • Lisää olemassa oleviin tietueisiin : Lisäämme tuodun tiedoston tietueet nykyisiin vyöhyketiedostotietueihisi. Kaikki kaksoiskappaleet ohitetaan.
    • Korvaa olemassa olevat tietueet : Poistamme kaikki muut kuin järjestelmätiedostot nykyisestä vyöhyketiedostostasi ja korvataan ne tuodun tiedoston tietueilla. Tämä voi vaikuttaa kaikkiin verkkotunnukseesi tällä hetkellä yhteydessä oleviin verkkosivustoihin tai sähköpostipalveluihin.
  7. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä DNS -mallipohjaa .

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.