cPanel-sähköpostitilien määrittäminen

cPanelin avulla voit luoda sähköpostiosoitteita Linux-verkkohotellitililläsi olevilla verkkotunnuksilla.

Huomautus: Tarvitsetko apua GoDaddy-oppaalta? Siirry Ota yhteyttä -sivullemme ja valitse Keskustele nyt, niin autamme sinua.

1. Kirjautuminen sisään cPaneliin (Jaettu verkkohotelli/Palvelin).
  2. Napsauta Sähköposti-osiossa Tilit.
  3. Napsauta Luo tili.
  4. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten Luo tili.

Huomautus: Postilaatikkosi kiintiö lasketaan osaksi tilisi käyttämää levytilaa ja tiedostojen määrää.

Seuraava vaihe

Onko sinulla ongelmia?

• Jos sinulla on vaikeuksia lisätä cPanel-sähköpostitili Outlook.com-sähköpostiin, tarkasta Outlook.com Postmaster avun saamiseksi.
  • Jos cPanel-sähköpostitilisi eivät toimi, sinun on todennäköisesti päivitettävä verkkotunnuksesi sähköpostiasetukset (tekniseltä nimeltään DNS-vyöhyketiedoston MX-tietueet) – löydät nämä tiedot täältä: cPanel-verkkotunnuksen DNS-määrityksien tekeminen.