Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

cPanel-verkkotunnuksen DNS-määrityksien tekeminen

cPanel (jaettu tai palvelimelle asennettu) mahdollistaa verkkohotellin määrittämisen oman verkkotunnuksesi verkkosivustolle ja sähköpostille. Voit muodostaa yhteyden verkkotunnuksesi ja cPanel-tilisi välille vaihtamalla verkkotunnuksen DNS:n (Mikä DNS on?).

• Jaetun verkkohotellipalvelun asiakkaille, joilla on verkkotunnuksia samalla tilillä verkkohotellinsa kanssa, määritämme nämä asetukset automaattisesti.
  • Kaikkien muiden käyttäjien on määritettävä DNS siinä palvelussa, johon verkkotunnus on rekisteröity. Mikäli verkkotunnuksesi on rekisteröity meille, voit käyttää DNS-hallintatoimintoamme (lisätietoja).

DNS-muutosten tuleminen voimaan Internetissä saattaa kestää enimmillään 48 tuntia.

Pakolliset tietueet

Tietueen tyyppi Isäntä Osoittaa kohteeseen
A (isäntä) @ Tilisi IP-osoite (Jaettu verkkohotelli/Palvelin)
A (isäntä) mail Tilisi IP-osoite (Jaettu verkkohotelli/Palvelin)
CNAME www @
MX (Mail Exchanger) @ mail.[verkkotunnuksesi], esimerkiksi mail.coolexample.com

HUOMAUTUS: Aseta MX-prioriteetiksi 0

Kaikki muut MX (Mail Exchanger) -merkinnät on poistettava DNS-vyöhyketiedostosta, jotta sähköpostipalvelusi toimii. Edellä mainitun MX-merkinnän on oltava ainoa MX-merkintä.

Jos cPanel-sivustosi on aliverkkotunnuksessa (esim. cpanel.coolexample.com), vaihda kukin "@" aliverkkotunnukseksesi ja käytä MX-tietueessa verkkotunnusta, joka sisältää myös aliverkkotunnuksen.

Vaihtoehtoiset tietueet

Sinun ei tarvitse lisätä kaikkia näitä tietueita vyöhyketiedostoosi, mutta se mahdollistaa tiettyjen ominaisuuksien toiminnan. Esimerkki tällaisesta ominaisuudesta on Outlookin automaattinen etsintä.

Tietueen tyyppi Isäntä Osoittaa kohteeseen / arvo
A (isäntä) admin Tilisi IP-osoite (Jaettu verkkohotelli/Palvelin)
CNAME autoconfig @
CNAME autoconfig.admin @
CNAME autodiscover @
CNAME autodiscover.admin @
CNAME cPanel @
CNAME ftp @
CNAME webdisk @
CNAME webdisk.admin @
CNAME webmail @
CNAME whm @
CNAME www.admin @
TXT @ v=spf1 a mx ptr include:secureserver.net -all

HUOMAUTUS: Tämä tietue koskee vain jaettuja cPanel-verkkohotellitilejä.
TXT admin v=spf1 a mx ptr include:secureserver.net -all

HUOMAUTUS: Tämä tietue koskee vain jaettuja cPanel-verkkohotellitilejä.

Käytä vain yllä annettuja TXT-tietueita, jos verkkotunnuksesi käyttää cPanelin sähköpostia. Jos sinulla on tämä TXT-tietueet ja käytät toista sähköpostipalveluntarjoajaa verkkotunnuksesi kanssa, sinulla saattaa olla ongelmia sähköpostinviestien lähettämisessä.

Tietueen tyyppi Palvelu Protokolla Nimi Prioriteetti Paino Portti Kohde
SRV _autodiscover _tcp @ 0 0 443 cpanelemaildiscovery.cpanel.net
SRV _autodiscover _tcp admin 0 0 443 cpanelemaildiscovery.cpanel.net

Voit myös poistaa seuraavat DNS-merkinnät:

CNAME-tietueet
sähköposti
imap
pop
smtp