cPanelin sähköpostisovellusten määrittäminen

Sen jälkeen kun olet lisännyt sähköpostitilit, voit käyttää cPanelin työkaluja määrittääksesi sähköpostiohjelmasi käyttämään tiliäsi.

1. Siirry osoitteeseen http://kivaesimerkki.com/webmail, jossa kivaesimerkki.com on verkkotunnuksesi nimi.
  2. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteeseesi.
  3. Napsauta Määritä sähköpostiasiakas.
  4. Napsauta Protokollat-sarakkeessa olevaa linkkiä sen sähköpostiohjelman vieressä, jota haluat käyttää.
  5. Noudata ohjeita tai suorita tiedostot, jotka latautuvat ja suorittavat määrityksen valmiiksi.

Jos sähköpostisovellusta tai laitetta, jota haluat käyttää, ei ole listattu, voit käyttää sivun alaosassa olevia Manuaalisia asetuksia.

Jos sinulla on vaikeuksia lisätä cPanel-sähköpostitili Outlook.com-sähköpostiin, tarkasta Outlook.com Postmaster avun saamiseksi.

Tyypilliset asetukset

Jos et pääse cPanelin käyttöliittymään tekemään näitä vaiheita, nämä ovat tyypilliset sen käyttämät asetukset:

Kenttä Arvo
Käyttäjänimi Sähköpostiosoitteesi
Salasana Sähköpostitilisi salasana
Saapuvan postin palvelin mail.[verkkotunnuksesi nimi]
Saapuvan postin portit IMAP — 143
POP — 110
Lähtevän postin palvelin mail.[verkkotunnuksesi nimi]
SMTP (lähtevän postin) -portti 25 (587 tai 80 saattaa myös toimia)

Kaikki cPanel-tilin sähköpostiosoitteet jakavat saman 500 SMTP-välitystä (lähtevää viestiä) tunnissa.