GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo tekstiviestikampanja

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Voit luoda tekstikampanjan ilman HTML -muotoilua.

• GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  • Napsauta Kampanjat -sivulla Luo -painikkeen oikealla puolella olevaa alanuolta ja valitse sitten Vain teksti .
    Valitse ruutu

Tämä avaa pelkän tekstin muokkaimen, jotta voit luoda uuden kampanjan ilman HTML -koodia.

Huomautus: Koska sähköpostissasi ei ole HTML -koodia, et voi sisällyttää sähköpostiin kuvia, tyyliä tai napsautettavia linkkejä. Et myöskään saa postituksiasi koskevia tilastoraportteja.