GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo tekstiviestikampanja

Voit luoda tekstikampanjan ilman HTML -muotoilua.

• GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  • Napsauta Kampanjat -sivulla Luo -painikkeen oikealla puolella olevaa alanuolta ja valitse sitten Vain teksti .
    Valitse ruutu

Tämä avaa pelkän tekstin muokkaimen, jotta voit luoda uuden kampanjan ilman HTML -koodia.

Huomautus: Koska sähköpostissasi ei ole HTML -koodia, et voi sisällyttää sähköpostiin kuvia , muotoilua tai napsautettavia linkkejä . Et myöskään saa postituksiasi koskevia tilastoraportteja.