Luo jaettu postilaatikko

Jaettujen postilaatikoiden avulla ryhmä ihmisiä voi lukea ja lähettää viestejä yhteisestä sähköpostiosoitteesta. Oletetaan esimerkiksi, että olet luonut yrityksellesi jaetun postilaatikon nimeltä info@coolexample.com . Jos asiakas lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen info@coolexample.com , kaikki työntekijät, joilla on pääsy kyseiseen postilaatikkoon, saavat vastaanoton ja voivat vastata viestiin.

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet jaetun postilaatikon luomiseen. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista.
  1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Vastaanottajat -kohdasta Postilaatikot .
    vastaanottajat -osio korostettuna postilaatikoilla
  3. Valitse Lisää jaettu postilaatikko . Lisää jaettu postilaatikko -ikkuna avautuu oikeanpuoleiseen reunaan.
    lisää jaettu postilaatikko korostettuna
  4. Anna näyttönimi , joka on jaetun postilaatikkosi nimi. Tämän vastaanottajat näkevät, kun he saavat sähköpostia tästä osoitteesta.
    näyttönimen, sähköpostiosoitteen, verkkotunnuksen ja aliaksen kentät
  5. Anna sähköpostiosoite jaettua postilaatikkoa varten. Tämä on osoitteen nimi ennen @-merkkiä.

Esimerkki: Voit käyttää yhteystietoja@ yleisiä kyselyjä varten tai myynti@ myyntitiimisi kohdalla.

6. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta.
  7. (Valinnainen) Anna alias jaetulle postilaatikolle.
  8. Valitse Luo . Jaettu postilaatikkosi tallennetaan. Näet onnistumisilmoituksen, kun jaettu postilaatikko luodaan. Voi kestää muutama minuutti, ennen kuin voit lisätä jäseniä.
    menestysviesti
  9. Valitse Seuraavat vaiheet -kohdasta Lisää käyttäjiä tähän postilaatikkoon .
    lisää käyttäjiä tähän postilaatikkoon korostettuna
  10. Valitse Hallitse jaettujen postilaatikkojen jäseniä -kohdasta Lisää jäseniä .
    lisää jäseniä korostettuina
  11. Valitse käyttäjät, joilla on pääsy jaettuun postilaatikkoon, ja valitse sitten Tallenna .
  12. Vahvista, että haluat lisätä edustajien käyttöoikeudet näihin postilaatikkoihin, valitsemalla Vahvista .

Näet onnistumisilmoituksen, kun valitut käyttäjät on lisätty postilaatikkoon. Muutosten näkyminen Outlookissa ja Outlookin verkkoversiossa voi kestää 60 minuuttia.