Luo tili WebHost Managerissa (WHM)

Jos haluat isännöidä verkkotunnuksen verkkosivustoa VPS: llä tai omalla palvelimella cPanelin avulla, sinun on luotava tili ja lisättävä verkkotunnus WebHost Managerissa (WHM).

1. Kirjaudu sisään WHM:ään. Käyttäjänimi on root ja salasana on sama kuin palvelimella https://palvelimeniposoite:2087, jossa palvelimeniposoite tarkoittaa palvelimesi IP-osoitetta.
  2. Valitse siirtymispuussa Tilin toiminnot -kohdan alapuolelta Luo uusi tili .
    valitse Luo uusi tili
  3. Täytä Verkkotunnuksen tiedot -osiossa olevat kentät.
    Lisää verkkotunnuksesi tiedot

Huomautus: WHM automaattisesti luo käyttäjätunnus perustuu ensimmäiseen 14 merkkiä verkkotunnus. Voit muuttaa sitä halutessasi.

4. ( Valinnainen ) Täytä muut näytössä olevat kentät.
  5. Valitse Luo.

WHM näyttää tulossivun, jossa hahmotellaan uusi tilisi. Jos ongelmia ei tule esiin, tilin luonti on valmis sivun alaosassa.