Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo ladattavia digitaalisia tuotteita

WooCommerce antaa kauppiaille mahdollisuuden luoda ladattavia ja digitaalisia tuotteita, joita kohdellaan eri tavalla kuin tuotteita, jotka tarvitsevat toimituksen. Voit luoda digitaalisen tuotteen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Siirry kohtaan Tuotteet > Kaikki tuotteet > Lisää uusi, jos haluat lisätä uuden yksinkertaisen ja ladattavan tuotteen, kuten kohdassa on esitetty Lisää yksinkertainen tuote WooCommerce -palveluun.
  3. Valitse Ladattava -valintaruutu.
  4. Kun olet valinnut valintaruudun, Ladattavat tuotteet -vaihtoehdot tulevat näkyviin: Ladattavat tiedostot, Latausraja, Lataa vanh.
  5. Valitse Lisää tiedosto -painike ja nimeä tiedosto.
  6. Anna tiedoston URL -osoite, jos sitä isännöidään muualla, tai lataa uusi tiedosto valitsemalla Valitse tiedosto -painike tai valitse olemassa oleva tiedosto mediastokirjastostasi.
  7. Kun tiedosto on valittu, määritä ladattavan tiedoston URL -osoite napsauttamalla Lisää tiedoston URL -osoite.
  8. Anna latausraja (valinnainen). Kun käyttäjä ylittää tämän rajan, hän ei voi enää ladata tiedostoa.
  9. Syötä Lataa vanhentuminen tai jätä tyhjäksi. Jos määrität päivien määrän, latauslinkki vanhenee sen jälkeen.
  10. Tallenna tuote tallentaaksesi muutokset.

Huomautus: Tuotteen URL -osoitteen on oltava sama kuin sivustosi URL -osoite ladattavan tiedoston URL -osoitteessa. Jos sivustosi URL -osoitteessa on esimerkiksi ”www”, myös tiedoston URL -osoitteessa on oltava ”www”.