Määritä offline -maksutapa

Verkkomaksuvaihtoehtojen lisäksi luo asiakkaillesi offline -maksutapa, joka maksaa sinulle henkilökohtaisesti tai käteisellä, sekillä tai pankkisiirrolla suoritettavan laskun kautta.

Offline -maksut ovat oletusarvoisesti käytössä verkkotapaamisissa, eikä toimenpiteitä tarvita. Sinun on kuitenkin otettava käyttöön offline -maksut verkkomyymälän fyysisille tuotteille. Offline -maksut eivät toimi digitaalisille tuotteille.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Asetukset .
  4. Valitse Maksut .
  5. Valitse Hyväksy offline -maksut -osiossa Ota käyttöön .
  6. Lisää tekstiä Asiakkaalle näytettyyn Maksun otsikkoon ja Lisää asiakkaan kenttiä -ohjeita asiakkaita ohjaaviin kenttiin. Molemmat kentät näyttävät merkkien laskurin.
  7. Kun olet valmis, valitse Tallenna .

Kun offline -maksu on käytössä, muokkaa maksun nimeä tai ohjeita valitsemalla Asetukset tai poista offline -maksutapa valitsemalla Sammuta.