Lisää verkkotunnuksia DNS-verkkohotelliin

Lisää DNS-verkkohotelli, jotta voit luoda DNS-vyöhyketiedoston verkkotunnuksille, joita ei ole rekisteröity GoDaddy-palvelussa. Näin voit lisätä, muokata ja poistaa kyseisten verkkotunnusten DNS-tietueita GoDaddy-tilisi kautta. Aktivoi sinulle luotu vyöhyketiedosto päivittämällä nimipalvelimet, joihin verkkotunnuksesi on rekisteröity.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse sivuvalikosta Palvelut ja sitten DNS-verkkohotelli.
    näyttökaappaus sivuvalikosta, jossa dns-verkkohotelli on korostettuna
  3. Valitse Lisää DNS-verkkohotelli.
    näyttökaappaus dns-verkkohotellin lisäämispainikkeesta
  4. Anna verkkotunnuksesi nimi ja valitse sitten Lisää.
  5. Päivitä verkkotunnuksen nimipalvelimet sen rekisteröintipalvelussa tarjoamaamme nimipalvelinpariin. Kopioi nimipalvelimet leikepöydälle valitsemalla näyttökaappaus kopiointikuvakkeesta.
    • Vyöhyketiedosto ei ole aktiivinen GoDaddy-tililläsi ennen kuin päivität verkkotunnuksesi nimipalvelimet.
  6. Valitse Valmis, kun päivitys on tehty. Voit myös valita Lisää toinen verkkotunnus.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Poista verkkotunnuksesi DNS-verkkohotellista, jos et enää halua hallita DNS:ää palveluntarjoajan GoDaddy kautta. Saatat joutua muuttamaan nimipalvelimesi uudella DNS-palveluntarjoajallasi verkkotunnuksen poistamisen jälkeen.