Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muokkaa jälleenmyyjän julkisivun navigointivalikkoa

Yksinkertaista asiakkaidesi kokemusta mukautetun julkisivun navigointivalikon avulla. Kuratoi tuotetarjontaasi, muokkaa tuoteluokkien nimiä sisällyttämällä niihin toimialakohtaisia avainsanoja, säädä sivujen URL-osoitteita ja lisää yksilöllisiä sivuja esitelläksesi yritystäsi ja palveluitasi.

Huomautus: Mukautettuja tuotenimiä ja sivun URL -osoitteita ei käännetä. Ne näkyvät kaikilla markkinoilla samalla kielellä, jota käytät valikon mukauttamiseen.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Navigointi .
    mukauttaa julkisivun navigointia
  3. Suorita jokin seuraavista:
  4. Näytä tai piilota tuoteryhmät

Valitsesilmäkuvake -kuvake tuoteluokan vasemmalla puolella piilottaaksesi koko luokan myymälän navigointivalikossa. Asiakkaat eivät näe mitään piilotettuun luokkaan liittyviä tuotteita navigointivalikossa. Valitse kuvake uudelleen, jos haluat palauttaa luokan valikkoon.

Näytä tai piilota tietyt tuotteet

Valitse Muokkaa sen tuotteen tai tuotteiden luokan vierestä, joita haluat säätää. Valitsesilmäkuvake -kuvaketta tuotteen vieressä piilottaaksesi kyseisen tuotteen kaupan julkisivun navigointivalikossa. Valitse kuvake uudelleen, jos haluat palauttaa tuotteen valikkoon.

Mukauta tuote- ja luokkavalikoita

Auta asiakkaita löytämään tarvitsemansa tuotteet ja tarjoa mukautetut valikot, jotka tarjoavat yhdenmukaisen navigointikokemuksen koko kaupan julkisivulla. Jos haluat muokata tuoteluokkaa, valitse Muokkaa ja muuta jokin seuraavista:

• Muokkaa luokan Name nimeä niin, että se on lyhyt (yksi tai kaksi sanaa) yhteenveto alla olevan alaluokan tuotteista. Luokkien nimet näkyvät ensisijaisessa navigointivalikossa.
    • Muokkaa tuotenimiä niin, että ne sopivat asiakkaisiisi. Kaupan julkisen navigointivalikon tuotteiden nimet näkyvät luokan alla olevassa avattavassa valikossa.
    • Muokkaa URL -osoitetta, joka näkyy osoitepalkissa, kun vierailet kyseisellä tuotesivulla.
    • Valitsesilmäkuvake -kuvake näyttää tai piilottaa tuotteen tai sivun navigointivalikossa.
    • Lisää uusi tuote valitsemalla Lisää uusi linkki. Tästä on hyötyä, jos myyt myös eri yrityksen tuotteita tai palveluita.
    • Käytänuolikuvake nuolilla muuttaa järjestystä, jossa luokat ja tuotteet näkyvät valikossa.

Lisää mukautettuja luokkia

Luo ylätason luokka ja alaluokat valitsemalla Lisää uusi luokka. Luokat, joilla on ainutlaatuisia tuotteita tai palveluja, voivat tehdä kaupastasi erottuvan kilpailijoista.
    lisää uusi luokka

Lisää linkkejä

Valitse Lisää uusi linkki lisätäksesi mukautetun sivun kauppasi julkisivulle, kuten Tietoja meistä -sivun, jolla voit esitellä yritystäsi.
    lisää uusi linkki

5. Jos haluat kumota muutokset, valitsepalauta oletukset -kuvake palauttaaksesi navigointivalikon oletusasetukset.
  6. Vahvista muutokset valitsemalla Julkaise. Muutoksesi näkyvät muutamassa minuutissa.