Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Päivitä jälleenmyyjän julkisivun brändäys

Kun olet määrittänyt kaupan julkisivun , voit päivittää brändisi milloin tahansa. Vaihda väri- ja fonttivalikoima ja lataa logo.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Siirry Storefrontiin ja valitse Brändäys .
    muokkaa julkisivun brändäystä
  3. Valitse värivalikoima avattavasta valikosta.
  4. Valitse avattavasta valikosta Font Palette. Tiettyjen markkinoiden kävijät näkevät varalla olevan fontin merkkien saatavuuden varmistamiseksi.
  5. Lataa työpöydän logo , mobiililogo ja/tai sankarikuva kotisivullesi. Sankarikuvasi pidentää ikkunakokoja, joten se ei näy mobiili- ja tablet -sivustoilla niiden kokorajoitusten vuoksi.
  6. Kuvavaatimukset
    TiedostomuotoSVG, PNG, JPEG tai GIF

Huomautus: Työpöydän logoja, joissa on SVG -tiedostotyyppi, ei voida näyttää sähköposteissa.

Kokoasetukset
    • Työpöytä- ja mobiililogo - Valitse pienistä, keskisuurista ja suurista kooista
    • Hero -kuva - enimmäiskoko on 1000 kt
    Kuvasuhde
    • Työpöytä - 3: 1
    • Mobiili - 1: 1

7. Valintasi esikatselevat sivun alaosassa. Päivitä kaupan julkisivun ulkoasu valitsemalla Tallenna.