Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muokkaa jälleenmyyjän julkisivun brändäystä

Vaihe 3 Basic- ja Pro Reseller -aloitussarjassa

Kaikissa jälleenmyyjätileissä on valmiit, täysin toimivat julkisivut. Mutta pienellä räätälöinnillä omasi voi erottua. Valitse haluamasi värivalikoima ja -fontti ja vahvista brändiäsi käyttämällä omaa logoa.

Muuta mielesi ... vai haluatko vain muuttaa asioita? Voit aina palata suunnittelemaan ulkoasun milloin vain.

1. Valitse Muokkaa & Julkaise . Tämä avaa uuden Branding -välilehden, jossa voit aloittaa ulkoasun suunnittelun.

Huomautus: Jos haluat mukauttaa kaupan julkisivua jälleenmyyjän julkisivun määrittämisen ulkopuolella, siirry osoitteeseen Jälleenmyyjän hallintakeskus sitten Storefront ja sitten Branding .

Kaupan julkisivun painike
  2. Mukauta kaupan julkisivun ulkoasua säätämällä väriä ja fonttia. Vieritä sivun alaosaan saadaksesi esikatselun siitä, miltä palettisi näyttävät yhdessä.
    • Värivalikoima : Valitse värimallisi avattavan valikon esimerkeistä. Kukin paletti näyttää neljä täydentävää väriä. Valitse värit, jotka ovat lähellä yritysbrändiäsi, tai vain väri, joka puhuu sinua.
    • Font Palette : Valitse fontti avattavasta valikosta. Tarjoamme helposti luettavan, mutta monipuolisen fonttien valikoiman, jotka tarjoavat jälleenmyyjän kaupan julkisivulle ainutlaatuisen ilmeen. (Tiettyjen markkinoiden kävijät näkevät varalla olevan fontin merkkien saatavuuden varmistamiseksi.)
  3. Lataa työpöydällesi työpöydän logo , mobiililogo ja/tai sankarikuva . Näitä ei vaadita, mutta ne ovat hyvä idea. Logosi on yrityksesi allekirjoitus - ja GoDaddy -jälleenmyyjäsi on tärkeä askel yrityksesi kannalta.
    • Yhteensopivat tiedostomuodot: SVG, PNG, JPEG tai GIF
    • Kokorajoitukset: 250 kt (mobiili), 500 kt (työpöytä), 2 Mt (sankari)
    • Tarkista Kaupan julkisivu ja sitten Brändäys -sivu, niin saat lisätietoja kuvavaatimuksista ja tiedoista.

Huomautus: Eikö sinulla ole vielä logoa? Ei hätää - voit jättää tämän tyhjäksi toistaiseksi, ja logo -alue näyttää vain yrityksesi nimen. Jos tarvitset apua, voimme luoda kanssasi logon, joka vastaa mieltymyksiäsi, liiketoimintaasi ja tyyliäsi.

4. Kun olet tyytyväinen suunnitteluusi, valitse Tallenna . Sulje Branding -ikkuna palataksesi ohjattuun asetustoimintoon.