GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Rekisteröintilomakkeen suunnittelun mukauttaminen

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Jos isännöit rekisteröitymislomakettasi sivustollasi plain embed -vaihtoehdon avulla, voit mukauttaa toimitettua HTML -koodia vapaasti. Pidä vain lomakkeen toiminnot ennallaan varmistaaksesi, että se toimii oikein!

Jos kuitenkin aiot säilyttää lomakkeen isännöimänä GoDaddy Email Marketing, tai käytät tyylin upotusvaihtoehtoa tai sivunäytön upotusasetusta - voit mukauttaa tyyliä haluamallasi tavalla teemavaihtoehtojen avulla!

Lomaketeeman muokkaaminen:

1. Napsauta muokkaa muokattavan lomakkeen alla:
  2. verkkolomakkeen tyyliasetukset, napsauta Muokkaa
  3. Valitse Teema -välilehti:
  4. Webform -teeman asetukset
  5. Napsauta värilohkoja tai anna heksakoodi muuttaaksesi logon taustaa ja päätaustavärejä. Valintasi näytetään lomakkeellasi automaattisesti vasemmalla.
  6. Värin valinta

Tärkeää! Kun käytössä on Tyylitelty upotus -vaihtoehto, lomakkeen otsikko näkyy vain, jos olet lisännyt logokuvan. Otsikot ja taustavärit eivät sisälly lomakkeen tyylitettuun upotettuun versioon. Ne näkyvät vain GoDaddy Email Marketing -versiossa , kun käytät lomaketta suoraan pysyvän URL -osoitteen kautta.

7. Voit tuoda myös logon tai taustakuvan. Valitse tiedosto tietokoneeltasi napsauttamalla selaa. Täältä löydät vinkkejä ja ehdotettuja resursseja näytön tarttumiseen ja omien kuviesi luomiseen.
  8. Kuvan lataus
  9. Varmista, että napsautat Tallenna muutokset .
  10. Napsauta yläosassa olevaa Jaa -painiketta ja kopioi ja liitä URL -osoite toiseen selaimesi välilehteen. Tällä tavalla voit esikatsella lomaketta, niin kuin rekisteröityneet näkevät sen.

Lue täältä lisää ohjeita lomakkeen kenttien mukauttamiseen.

Voit lisätä mukautettuja aloitussivuja lomakkeeseesi noudattamalla näitä ohjeita.

Liittyvät aiheet:

Vinkkejä luettelon hallintaan
Kuinka jaan rekisteröitymislomakkeen?