Datakeskuksen siirtoni epäonnistui

Jos yritit muuttaa verkkohotellitilisi datakeskusta ja tämä epäonnistui, siihen voi olla muutama syy.

Mahdollinen syy Kuinka korjata?
Suuret verkkosivustot: Sivustot, joilla on yli 250 000 tiedostoa ja hakemistoa (laskettu inodeiksi) tai joissa on yli 15 Gt tallennettua tiedostoa Pienennä sivustosi kokoa
Hitaat DNS -vastaukset tai toisen palveluntarjoajan isännöimä DNS Lähetä pyyntösi uudelleen tai käytä verkkohotellitilisi nimipalvelimia
Odottava SSL: Tilillä on parhaillaan asentamassa SSL -varmenne Odota, että SSL -asennus on valmis