No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Datakeskuksen siirtoni epäonnistui

Jos yritit muuttaa verkkohotellitilisi datakeskusta ja tämä epäonnistui, siihen voi olla muutama syy.

Mahdollinen syy Kuinka korjata?
Suuret verkkosivustot: Sivustot, joilla on yli 250 000 tiedostoa ja hakemistoa (laskettu inodeiksi) tai joissa on yli 15 Gt tallennettua tiedostoa Pienennä sivustosi kokoa
Hitaat DNS -vastaukset tai toisen palveluntarjoajan isännöimä DNS Lähetä pyyntösi uudelleen tai käytä verkkohotellitilisi nimipalvelimia
Odottava SSL: Tilillä on parhaillaan asentamassa SSL -varmenne Odota, että SSL -asennus on valmis