GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Delete a campaign group

To delete a group, simply remove all the campaigns from the group. Once the second-to-last campaign is removed, the group will disappear. You will be left with individual campaigns in your sidebar.

Next step

  • If you've inadvertently deleted a campaign group, you can always create a new one.

More info


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.