Poista tiedostoja tai kansioita Linux -verkkohotellitililtäni

Käytä cPanelin tiedostonhallintaa yksittäisten tiedostojen tai kansioiden poistamiseen Linux -verkkohotellitililtäsi.

Huomautus: On hyvä luoda varmuuskopio verkkosivustostasi ennen tiedostojen tai hakemistojen poistamista.

Varoitus: Varmista, että et tarvitse tiedostoa tai kansiota, ennen kuin poistat sen, muuten verkkosivustosi ei ehkä toimi oikein.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli -kohdasta Hallitse sen Linux -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Verkkosivustot -kohdasta Tiedostonhallinta sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Valitse cPanel -tiedostonhallinnassa tiedosto, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse yläreunasta Poista .
  6. (Valinnainen) Valitse Ohita roskakori ja poista tiedostot pysyvästi .
  7. Valitse Vahvista.