Digitaalisen henkilöllisyytesi suojaaminen

(Palaa yksityisyyskeskukseen)

Digitaalisen henkilöllisyyden rakentaminen vaatii omistautumista. Olemme valmistautuneet auttamaan digitaalisen henkilöllisyytesi suojaamisessa seuraavin tavoin:

Suojatut viestintäkanavat

Koodaamme meille verkkolomakkeiden kautta lähetetyt henkilökohtaiset tiedot, jotta muut eivät voi kaapata tietoja siirron aikana.

Tilin todennus

Edellytämme yksilöllistä käyttäjänimeä ja tunnistusmenetelmää, kuten salasanaa tai ostajan PIN-koodia, tileillesi kirjautumista varten. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden ottaa käyttöön kaksivaiheinen todennus.

Tietoturvakoulutus

Työntekijöitämme koulutetaan hyvistä tietoturvakäytännöistä vuosittain, ja he saavat niistä tiedotteita.

Kerroksittainen lähestymistapa tietoturvaan

Suojaamme yritysverkkoamme käyttäen useita tietoturvakerroksia.

• Käytössämme on konkreettisia suojatoimenpiteitä, joilla takaamme työntekijöidemme ja laitteidemme turvallisuuden.
  • Käytämme ohjelmiston ja laitteiston yhdistelmää suojataksemme verkkoamme mahdollisilta tunkeutujilta.
  • Meillä on tietoturvalle omistautunut tietoturva-ammattilaisten tiimi, joka valvoo laitteiden ja sovellusten tietoturvakäytäntöjä.

Tietojesi suojaaminen

Sinä olet vastuussa tilisi tietoturvasta. Suojaa henkilökohtaisia tietojasi noudattamalla hyviä tietoturvakäytäntöjä.

Suojaa salasanasi

Tässä joitakin hyödyllisiä vihjeitä siihen, miten suojaat salasanasi:

• Älä koskaan jaa salasanaasi.
  • Älä käytä salasanoja uudelleen eri tileillä.
  • Kirjaudu ulos tililtäsi, jos käytät muiden kanssa jaettua tietokonetta.
  • Monet sivustot tarjoavat hyödyllisiä menetelmiä vahvojen salasanojen luomiseen, kuten tämä National Institute for Standards and Technologyn (NIST) artikkeli ”Easy ways to Build a Better P@$$w0rd”.

Suosittelemme, että vaihdat jokaisen tilisi salasanan ja ostajan PIN-koodin vähintään kuuden (6) kuukauden välein.

Kaksivaiheinen todennus

Harkitse kaksivaiheisen todennuksen käyttöönottoa parantaaksesi tietoturvaa entisestään.