Kotisivukone Ohje

Digitaalisten lahjakorttien määrittämien Squaressa

Määritä Square eGift -lahjakorttilinkki ja upota se sivustollesi, jotta sivustosi kävijät voivat ostaa sinulta digitaalisia lahjakortteja. Lahjakortti voi tehostaa myyntiä, aktivoida olemassa olevia asiakkaitasi tai tuoda myymälään uusia asiakkaita. eGift-lahjakorttien määrittäminen ja myynti verkossa on ilmaista (mutta sinun pitää silti maksaa Squarelle maksujen käsittelystä).

Vaaditaan: Ennen Square-lahjakorttilinkin määrittämistä sinulla pitää olla Square-tili.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Koontinäytössä Verkkosivusto ja sitten Muokkaa sivustoa.
  4. Lisää osio ja etsi sitten Lahjakortti.
  5. Valitse Lahjakortti-valikosta Lahjakortin asetukset.
    Valitse valikosta Lahjakortin asetukset
  6. Siirry erillisessä välilehdessä tai ikkunassa Square-tiliisi ja kirjaudu sisään.
  7. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Gift Cards (Lahjakortit) ja noudata kehotteita. Jos sinulla on ongelmia, lue Squaren ohjeartikkeli (tai katso video tai tee määritys sovelluksestasi) ja Squaren usein kysytyt kysymykset.
  8. Tarkista Square-koontinäytöllä, että Sell eGift Cards Online (Myy eGift-lahjakortteja verkossa) on kytkettynä päälle. Kopioi kohta Digital Gift Card URL (digitaalisen lahjakortin URL-osoite) Square-koontinäytöltä.
    Mistä löydät digitaalisen lahjakortin URL-osoitteen Squaressa
  9. Liitä Website Builder -sivustollasi Squaresta kopioimasi URL-osoite Lahjakortin URL -kenttään.
  10. Määritä muut osion asetukset ja muista julkaista sivustosi, jotta muutokset tulevat näkyviin.