Poista WordPress-laajennukset käytöstä tietokannassa

Jos sinulla ei ole pääsyä WordPress-hallintapaneeliisi, voit poistaa käytöstä kaikki laajennuksesi tietokannassa. Tästä voi olla hyötyä suorittaessasi sivustossasi ilmenevien virheiden vianmääritystä.

Varoitus: Tee aina sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä tai muutosten tekemistä.

Huomautus: jos poistat joitakin laajennuksia käytöstä, sivustosi ulkoasu tai toiminnallisuus saattaa muuttua. Jos käytät mieluummin FTP:tä, voit tämän sijasta poistaa laajennukset käytöstä FTP-sovelluksen kautta.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin.
  2. Valitse phpMyAdmin-työkalun vasemmalla puolella näkyvästä valikosta sen tietokannan nimi, jota sivustosi käyttää.
  3. Valitse Table-kohdasta options-taulukko valitsemalla teksti, ei valintaruutua. Taulukon nimeä edeltää tietokannan etuliite (etuliite on yleensä esimerkiksi wp_ tai wp_1wsryb9585_).
  4. Paikanna active_plugins-merkintä option_name-sarakkeessa. Saatat joutua siirtymään merkintöjen ensimmäisen sivun ulkopuolelle valitsemalla seuraava kuvake tietokannassaNext sivun alareunasta.
  5. Valitse Edit-vaihtoehto active_plugins-merkinnän kohdalla.
  6. Valitse kaikki teksti option_value-riviltä, kopioi se ja liitä se tekstieditoriin.
  7. Kun teksti on kopioitu turvalliseen paikkaan, voit poistaa sen phpMyAdmin-työkalussa.
  8. Ota muutos käyttöön ja poista laajennukset käytöstä valitsemalla sivun alareunassa Go.

Voit ottaa laajennukset käyttöön uudelleen koska tahansa muokkaamalla active_plugins-merkintää uudelleen ja liittämällä siihen aiemmin poistamasi tekstin.