Poista XML-RPC käytöstä WordPressissä

XML-RPC on sisäänrakennettu WordPress-ominaisuus, jonka avulla mobiilisovellukset ja etäyhteydet voivat julkaista WordPressissä. Jos et halua, että voit lähettää viestejä etänä sivustollesi, poista XML-RPC käytöstä turvallisuussyistä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Varoitus: Sivustostasi tulee aina tehdä varmuuskopio ennen muutosten tekemistä.
  1. Muodosta yhteys webhotellitiliisi FTP: llä tai tiedostonhallinnalla .
  2. Kun yhteys on luotu, siirry WordPress-sivustosi juurihakemistoon, joka on sivustosi sisältävä kansio.
  3. Etsi ja avaa .htaccesss -tiedosto.
    Huomautus: Jos käytät cPanelia tai FileZillaa , varmista, että otat vaihtoehdon näyttää piilotetut tiedostot.
  4. .Htaccess -tiedoston alaosassa#END Wordpress riville seuraava koodi:
    Tiedostot xmlrpc.php > Tilaa salli, Estä kaikki /Tiedostot >
  5. Tallenna muutokset.

Olet nyt poistanut pääsyn XML-RPC-toimintoon ja lisännyt WordPress-sivustoosi lisäkerroksen.