Poista .htaccess -tiedostosi käytöstä

.Htaccess -tiedosto on hallintatiedosto cPanel- ja WordPress -hallinta -tileille. WordPressin kaltaiset sovellukset käyttävät sitä usein sivuston hallintaan ja hallintaan. Tämä tiedosto voi vioittua tai aiheuttaa virheellisiä uudelleenohjauksia, ja se on ehkä poistettava käytöstä osana vianmääritystä.

Varoitus: Tee aina varmuuskopio sivustostasi ennen vianmääritystä tai muutoksia.
  1. Yhdistä webhotellitiliisi FTP: llä .
  2. Kun yhteys on muodostettu, vaihda WordPress -sivustosi juurihakemistoon, joka on sivustosi sisältävä kansio.
  3. Etsi .htaccess tiedosto ja nimeä sen .htaccess.disabled. .Htaccess -tiedoston uudelleennimeäminen estää sitä vaikuttamasta sivustoosi.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos tiedosto ei ole vioittunut, voit ottaa sen uudelleen käyttöön nimeämällä sen uudelleen .htaccess -muotoon.
  • Jos .htaccess -tiedosto aiheutti virheen sivustollasi ja sen pitää pysyä poissa käytöstä, voit luoda uuden automaattisesti nollaamalla pysyvät linkit.