Blogin lisääminen verkkosivustoon

Julkaise uutta sisältöä blogiisi houkuttelemalla vierailijoita ja luomaan auktoriteettia. Vinkkejä, huomiota herättäviä valokuvia, maukkaita reseptejä tai oivalluksia-blogikirjoitusten ei tarvitse olla pitkiä. Johdonmukaisuus laskee enemmän kuin täydellisyyttä: Tarkoituksena on saada sivustosi erottumaan digitaalisesta joukosta.

Tämä video on osa ohjesarjaa, jonka avulla voit lisätä lisätoimintoja Kotisivukoneessa ja käyttää blogia yrityksellesi .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle ja sijaintiin, johon haluat lisätä blogiviestisi sivustollesi, ja lisää osio .
  5. Etsi Blogi -osiota. Voit lisätä vain yhden blogiosion sivua kohden. Jos et näe Blogi -osaa saatavilla, vieritä, kunnes löydät sen, siirrä hiiren osoitin sen päälle ja siirrä sitä nuolilla ylös tai alas.
  6. Muokkaa verkkosivuston blogin otsikkoa. Valitse Blogi -osio ja käytä oikealla olevaa muokkauspaneelia myös blogin otsikon, asettelun, korostusvärin ja taustakuvan muokkaamiseen. Kun olet lisännyt vähintään yhden blogiviestin, voit myös valita, minkä luokan tai luokat näytetään. Tai lisää uusi sivu .
  7. Valitse Ulkoinen blogisyöte, jos haluat näyttää blogiviestejä muualta sivustostasi. Anna kyseisen blogin syötteen URL -osoite. Useimmat blogisyötteiden URL -osoitteet päättyvät /rss: ään.
  8. Valitse Valmis .
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.