Display another site's blog on my website

Lisäämällä verkkosivustolle blogisyötteen voit näyttää eri verkkosivustolla julkaistavan blogin. Sivustosi päivittää syötteen automaattisesti, kun toisella sivustolla julkaistaan blogikirjoitus.

Huomautus: Jos haluat isännöidä blogia omalla verkkosivustollasi, katso Blogin lisääminen verkkosivustoon.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta oikeanpuoleisen paneelin kohtaa Lisää tälle sivulle tai napsauta pääpaneelin sinistä plus-kuvaketta (Lisää osio).
    Napsauta Lisää sivulle tai Lisää osio
  4. Napsauta Blog (Blogi) -paneelia.
    Napsauta Blog (Blogi)
  5. Napsauta jotain asettelua.
    Napsauta jotain asettelua
  6. Kun Osio lisätty -vahvistus näytetään, napsauta Oma blogi.
  7. Mukauta Blogi-paneelin asetuksia valitsemalla Ulkoinen blogisyöte ja syöttämällä ulkoisen syötteen käyttämä Syötteen URL.
    Mukauta blogin asetuksia

Note: The URL example's …/rss (Rich Site Summary) ending is the most common feed format.

8. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, napsauta Esikatselu-painiketta.
    Esikatsele blogia

Huomautus: Napsauta Muuta asettelua -nuolta, kun haluat valita eri asettelun.

9. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto (matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).

Huomautus: Jos haluat lopettaa blogisyötteen näyttämisen, napsauta Blogi-paneelin yläosan roskakorikuvaketta.