No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Dive in: Selaa suosituimpia Linux-verkkohotelliartikkeleita

Tässä on yhteenveto suosituimmista cPanelin Linux-verkkohotellin artikkeleista. Käytä sitä oppaanasi - aina verkkohotellin määrittämisen ja sisällön lataamisen perusvaiheista edistyneempiin aiheisiin, kuten tietokannan hallintaan ja PHP -asetusten muuttamiseen.

Siirry haluamaasi osioon napsauttamalla
Tutustu Linux -verkkohotelliin cPanelin kanssa Kopioi tiedostot sivustolleni
Julkaise verkkosivustoni Hienosäädä verkkosivustoani
Tietokantojen käsittely Käytä PHP -komentosarjoja ja -sovelluksia
Vianmääritys

Tutustu Linux -verkkohotelliin cPanelin kanssa

Lue lisää verkkohotellitilin määrittämisestä ja verkkosivustojen hallinnasta. ( Takaisin alkuun )

Kopioi tiedostot sivustooni

Lue lisää FTP: stä ja lataa verkkosivustosi tiedostot. ( Takaisin alkuun )

Verkkosivuston julkaiseminen

Valitse sisällönhallintajärjestelmä (CMS), niin voit luoda verkkosivustosi verkossa ja esikatsella sitä ennen sen julkaisemista. ( Takaisin alkuun )

Hienosäädä sivustoni

Asenna SSL -varmenne manuaalisesti, ohjaa URL -osoitteet uudelleen ja lisää IP. ( Takaisin alkuun )

Työskentele tietokantojen parissa

Tuo, vie ja yhdistä MySQL -tietokantoihin. ( Takaisin alkuun )

Käytä PHP-komentosarjoja ja -sovelluksia

Luo monipuolinen verkkosivusto PHP: llä. ( Takaisin alkuun )

Vianmääritys

Miksi verkkosivustoni ei näy? ( Takaisin alkuun )