DNS-hallinta

Voit muuttaa palvelua, jota verkkotunnuksesi käyttää sivustoaan ja sähköpostiaan varten hallitsemalla sen DNS-tietueita (tunnetaan myös nimellä vyöhyketiedostotietueet). Omien DNS-tiedostojesi käyttötapa riippuu siitä, missä verkkotunnuksesi on rekisteröity. Käytä alla olevaa taulukkoa etsiäksesi omaa tilannettasi vastaava skenaario ja seuraa näitä ohjeita.

Jos verkkotunnuksesi on Seuraa näitä ohjeita...
Rekisteröity GoDaddy-palvelussa ja käyttää GoDaddy-nimipalvelimia Tutustu alla olevaan DNS-tietueiden käyttö -taulukkoon
Isännöity GoDaddy-palvelussa mutta ei rekisteröity GoDaddyn kautta DNS:n hallitseminen webhotellin ohjauspaneelin kautta
Off-Site DNS -mallia käyttävä Off-site-DNS:n hallinta

DNS-tietueiden käyttö

Napsauta se tietuetyypin linkkiä, jonka haluat lisätä tai poistaa tai jota haluat muuttaa:

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity jonkin toisen yrityksen kautta, napsauta alla sen DNS-tietueen linkkiä, jonka haluat lisätä, vaihtaa tai poistaa ja noudata Jonkin muun yrityksen kautta rekisteröidyt verkkotunnukset -sarjan ohjeita, jotka sisältyvät kuhunkin artikkeliin.

Tietueen tyyppi Mihin sitä käytetään Lisää, muuta tai poista
A-tietue Yhdistää IP-osoitteen isäntänimeen Lisää; muuta; poista
CNAME-tietue Sallii useamman kuin yhden DNS-nimen isännälle Lisää; muuta; poista
MX-tietue Varmistaa, että sähköposti toimitetaan oikeaan sijaintiin Lisää; muuta; poista
NS-tietue Sisältää nimipalvelintiedot Lisää; muuta; poista
TXT-tietue Tarjoaa palvelimille isäntää koskevia lisätietoja tai tiettyjä teknisiä tietoja Lisää; muuta; poista
SRV-tietue Löytää palvelimet, jotka isännöivät tiettyjä palveluita Lisää; muuta; poista
AAAA-tietue Tarjoaa IP-osoitteita, jotka eivät sovi normaaliin A-tietueen muotoon Lisää; muuta; poista
SPF-tietue Käytetään roskapostin torjuntaan Lisää; Vaihda; Poista

Tekemäsi DNS-muutokset näkyvät Internetissä 48 tunnin sisällä.