Office 365 GoDaddyltä Ohje

DNS-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa eNom-tilillä

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun — Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on eNom®, olemme luoneet yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostitoiminnot helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää CNAMES-, MX-tietueiden ja SRV-tietueiden asetukset.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

DNS-asetuksiin siirtyminen

1. Kirjaudu sisään eNom-tiliisi.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-osassa Rekisteröity.
  3. Jos sinulla on useita verkkotunnusten nimiä, napsauta niitä, joita haluat muokata.
  4. Voit päivittää DNS-asetuksia seuraavasti:
    • TXT-tietue — valitse Isäntätietueet-kohta Verkkotunnuksen hallinta -osiossa ja anna sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • CNAMES — valitse isäntätietueet Verkkotunnusten hallinta-alueella,ja syötä sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostilla.
    • MX-tietue — select Email Settings in Verkkotunnusten hallinta-alueella, ja valitse sittenKäyttäjä (MX) Palveluiden valinta-alueella. Syötä tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • SRV-tietue — valitse Isäntätietue Verkkotunnusten hallinta-alueella, ja syötä sittentiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa DNS-asetuksesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Päivitin nämä asetukset. Tarkista!

Kaikki on valmista! Nyt voit alkaa käyttämään uusinta tuottavuuden BFF-ominaisuutta napsauttamalla Tarkista sähköposti.