Office 365 GoDaddyltä Ohje

DNS-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa Network Solutions -tilillä

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun – Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on Network Solutions®, olemme luoneet selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostisi helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää CNAMES-, MX-tietueiden ja SRV-tietueiden asetukset.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

DNS-asetuksiin siirtyminen

1. Kirjaudu sisään Network Solutions -tilille.
  2. Napsauta Oma verkkotunnuksen nimi -osassa Muokkaa DNS:ää.
  3. Jos sinulla on useita verkkotunnusten nimiä, napsauta niitä, joita haluat muokata. Napsauta sitten Muokkaa DNS:ää.
  4. Napsauta Hallitse-osiossa Muokkaa DNS-lisätietueita, ja tee sitten yksi seuraavista toimista:
    • TXT-tietue – napsauta Muokkaa TXT-tietueita, ja anna sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • CNAME – napsauta Muokkaa CNAME-tietueita, ja anna sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • MX-tietueet – napsauta Muokkaa MX-tietueita, ja anna sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • SRV-tietueet – napsauta Muokkaa SRV-tietueita, ja anna sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa DNS-asetuksesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Päivitin nämä asetukset. Tarkista!

Kaikki on valmista! Nyt voit alkaa käyttämään uusinta tuottavuuden BFF-ominaisuutta napsauttamalla Tarkista sähköposti.