Office 365 GoDaddyltä Ohje

DNS-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa Tucows (Hover) -tilillä

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun — Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on Tucows™ (Hover™), olemme luoneet yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostitoiminnot helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää DNS-tietueet.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

DNS-asetuksien lisääminen

1. Kirjaudu sisään Hover-tilillesi.
  2. Jos sinulla on useita verkkotunnusten nimiä, napsauta niitä, joita haluat muokata.
  3. Valitse DNS-välilehti.
  4. Napsauta jokaiselle uudelle tietueelle Lisää uusi, ja syötä sitten seuraavat tiedot:
    • TXT-tietue — Valitse Tietuetyyppi-kohdassa TXT, ja anna sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • CNAME-tietue — Valitse Tietuetyypiksi CNAME, ja syötä sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • MX-tietue — Valitse Tietuetyypiksi MX, ja syötä sitten -tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
    • SRV-tietue — Valitse Tietuetyypiksi SRV, ja syötä sitten tiedot, jotka lähetimme sinulle sähköpostitse.
  5. Napsauta Tallenna, kun lopetat DNS-tietueen lisäämisen.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa DNS-asetuksesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Päivitin nämä asetukset. Tarkista!

Kaikki on valmista! Nyt voit alkaa käyttämään uusinta tuottavuuden BFF-ominaisuutta napsauttamalla Tarkista sähköposti.