Office 365 GoDaddyltä Ohje

DNS-tietueiden luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen ollessa ulkopuolisen yrityksen isännöimä

Koska verkkotunnuksesi on jonkin toisen rekisterinpitäjän tai toisen tilin isännöitävänä, sinun on päivitettävä TXT-, CNAME-, MX- ja SRV-tietueesi ennen kuin voit alkaa käyttää GoDaddy-tilin kanssa toimitettavaa Microsoft® Office 365 -sähköpostiasi. Olemme lähettäneet tietueiden päivittämistä koskevat ohjeet sinulle sähköpostitse. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään nykyisen rekisterinpitäjän/yrityksen hallinnoimaan tiliisi ja tehdä vaaditut muutokset verkkotunnuksesi DNS-palvelimeen. Lisätietoja DNS-palvelimista: Mikä DNS on?. Jos et löydä sinulle lähettämäämme sähköpostiviestiä, sinun on paikannettava nämä asetukset Office 365 -tilistäsi.

• Sisäänkirjautumistiedot – Jotta voit päivittää verkkotunnuksesi TXT-, CNAME-, MX- ja SRV-tietueet, sinun on kirjauduttava sisään verkkotunnustasi isännöivään yritykseen, jolla on tarvittavat tiedot verkkotunnuksesi DNS-tietueiden käyttöä varten.
  • TXT-tietueTarvitset TXT-tietueen, jonka toimitimme sinulle Office 365 -tilisi mukana.
  • CNAME -tietueetTarvitset CNAME -tietueet, jotka toimitimme sinulle Office 365 -tilisi mukana.
  • MX-tietueetTarvitset MX-tietueet, jotka toimitimme sinulle Office 365 -tilisi mukana.
  • SRV-tietueetTarvitset SRV-tietueet, jotka toimitimme sinulle Office 365 -tilisi mukana.

Tietueiden ensimmäinen päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

Jos haluat GoDaddy-palvelun tarkistavan TXT-, CNAME-, MX- ja SRV-tietueesi

Kun olet luonut tietueesi, voit vahvistaa tilisi palvelussamme kirjautumalla sisään siihen.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Mikäli mahdollista, valitse verkkotunnuksesi tarjoaja ja napsauta sitten Määritin nämä asetukset. Tarkistakaa ne, kiitos!

Kaikki on valmista! Nyt voit alkaa käyttämään uusinta tuottavuuden BFF-ominaisuutta napsauttamalla Tarkista sähköposti.