No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

DNS-verkkohotellin käyttö

Kun olet lisännyt DNS -verkkohotellin verkkotunnuksellesi, voit käyttää vyöhyketiedostoa lisätäksesi, muokataksesi tai poistaaksesi DNS -tietueita.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Tarkastele nykyisiä DNS -tietueitasi. Voit lisätä, muokata tai poistaa tietueita tarpeen mukaan.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.