DNS-verkkohotellin käyttö

Kun lisäät DNS-verkkohotellin verkkotunnukseen, voit käyttää vyöhyketiedostoa ja lisätä, muokata tai poistaa DNS-tietueita.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
    Omat tuotteet -välilehti
  3. Napsauta Hallitse kaikkia kohdan Verkkotunnukset vieressä:
    napsauta hallitse kaikkia
  4. Napsauta ylävalikossa DNS-välilehteä ja valitse Vyöhykkeiden hallinta.
    napsauta vyöhykkeiden hallinta
  5. Anna verkkotunnus hakuruutuun ja valitse se sitten avattavasta valikosta.
  6. Näytä ja muokkaa vyöhyketiedoston tietueita tarvittaessa.