DNS-verkkohotellin käyttö

Kun olet lisännyt DNS -verkkohotellin verkkotunnuksellesi, voit käyttää vyöhyketiedostoa lisätäksesi, muokataksesi tai poistaaksesi DNS -tietueita.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Tarkastele nykyisiä DNS -tietueitasi. Voit lisätä, muokata tai poistaa tietueita tarpeen mukaan.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.