DNS:n hallitseminen webhotellin ohjauspaneelin kautta

Jos sinun on muutettava isännöidyn verkkotunnuksen DNS-asetuksia, voit käyttää DNS-hallintaa webhotellitilisi ohjauspaneelin kautta.

DNS-hallinnan käyttäminen

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (Verkkohotelli).

Napsauta jotain seuraavista sen mukaan, minkä tyyppinen verkkohotellipalvelu sinulla on. Voit saada sen selville toisen sanan perusteella verkkohotellipalvelusi kuvauksessa verkkohotellitilin verkkotunnuksen nimen alla. Deluxe Web vastaa Web/Classic (Hosting Control Panel) -tiedostonhallintaversiota.

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta työkalut-osiossa kohtaa DNS-hallinta.

Linux (cPanel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta Verkkotunnukset-osiossa kohtaa DNS-hallinta.

Windows (Plesk)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta GoDaddy DNS-hallinta

Katso lisätietoja DNS-hallinnan käytöstä kohdasta DNS-hallinta .