Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä DNS verkkotunnuksille Windows -verkkohotellissa

Windows -verkkohotellitilien (sekä Windows -palvelinten) avulla voit isännöidä verkkosivustoa verkkotunnuksillesi. Jotta voit muodostaa yhteyden verkkotunnuksen ja webhotellitilisi välille, sinun on muutettava verkkotunnuksen DNS (Mikä DNS on? ).

• GoDaddy Windows -verkkohotelliasiakkaille määritämme DNS: n automaattisesti jokaiselle verkkotunnukselle, joka on tililläsi.
  • Kaikkien muiden käyttäjien on määritettävä tämä DNS missä verkkotunnuksesi on rekisteröity. Jos se tapahtuu meidän kauttamme, voit käyttää DNS -hallintaa ( lisätietoja ).

Huomautus: DNS -muutosten tuleminen voimaan Internetissä saattaa kestää enimmillään 48 tuntia.

Pakolliset tietueet

Tietueen tyyppiIsäntäOsoittaa kohteeseen
A (isäntä)@Palvelimesi IP -osoite
A (isäntä)mssql@
CNAMEsql@

Huomautus: Tätä merkintää vaaditaan vain ulkoisille My Little Admin -käyttäjille.

Pakollinen Plesk-isännöitylle sähköpostille-Vain palvelimet

Sinun on käytettävä seuraavia asetuksia verkkotunnuksesi sähköpostin reitittämiseen Plesk -palvelimeesi.

Varoitus: Älä käytä näitä asetuksia jaetuilla Plesk -verkkohotellitileillä.
Tietueen tyyppiPrioriteettiIsäntäOsoittaa kohteeseen
A (isäntä)-posti@
MX (Mail Exchanger)10@posti. verkkotunnuksesi
Varoitus: Kaikki muut MX (Mail Exchanger) -merkinnät on poistettava DNS-vyöhyketiedostosta, jotta sähköpostipalvelusi toimii. Edellä mainitun MX-merkinnän on oltava ainoa MX-merkintä.

Jos sinulla on Plesk -sivustosi määritetty aliverkkotunnukseen (esim. Plesk .coolexample.com), korvaa kukin "@" esiintymä aliverkkotunnuksellasi ja käytä MX -tietueessa verkkotunnusta, mukaan lukien aliverkkotunnus.

Valinnaiset tietueet

Sinun ei tarvitse lisätä kaikkia näitä tietueita vyöhyketiedostoosi, mutta se tekee tietyistä toiminnoista, kuten Outlookin automaattisen löytämisen.

Tietueen tyyppiIsäntäOsoittaa/Arvo
CNAMEftp@
A (isäntä)ipv4@
CNAMEluetteloita@
A (isäntä)verkkosähköposti@
CNAMEwww@

Voit myös poistaa seuraavat DNS -merkinnät:

CNAME -tietueet
sähköposti
imap
pop
smtp