Vahvista verkkotunnukseni omistajuus toiselta yritykseltä

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen kanssa toisessa yrityksessä (ei GoDaddy -yrityksessä), sinun on muutettava DNS -asetuksiasi kahdesti: ensin TXT -vahvistustietue verkkotunnuksen omistajuuden vahvistamiseksi ja toinen loput verkkotunnuksesi kanssa. Microsoft 365 DNS -tietueet käyttääksesi verkkotunnustasi Microsoft 365: n kanssa.

Vaihe 1: Etsi TXT -tietueesi

Etsi ensin TXT -tietueen arvo Sähköposti & Office -koontinäyttö. (Jos tulit tähän artikkeliin ”Vahvista verkkotunnuksesi omistajuus” -sivulta, siirry seuraavaan osioon).

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Koontinäytön yläosassa näkyy banneri, jossa kerrotaan, että emme voi luoda sähköpostiasi, ennen kuin olet vahvistanut verkkotunnuksesi. Valitse Auta minua korjaamaan tämä. Näet sivun, jolla on TXT -tietueesi.
    Auta minua korjaamaan tämä koontinäytön bannerissa.

Vaihe 2: Lisää ja päivitä TXT -tietueesi

1. Kirjaudu sisään tilillesi nykyisellä DNS -isännällä.
  2. Etsi, mihin TXT -tietue lisätään. (Alla on ohjeet asiakkaiden yleisesti käyttämien palveluntarjoajien DNS -tietueiden päivittämiseen.)
  3. Syötä TXT -tietue, jonka löysit Sähköposti & Officen koontinäyttö aikaisemmin .
  4. Vahvista TXT -tietueesi palaamalla takaisin kohtaan Sähköposti & Officen koontinäyttö ja valitse sitten Valmis .

Useimmat DNS -muutokset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia. Kun verkkotunnuksesi omistajuus on vahvistettu, näet loput Microsoft 365 -sähköpostin määrittämisen ohjeista.