Officen lataaminen ja asennus

Asenna Microsoft 365 -sovelluksia (kuten Word, Excel, Outlook ja PowerPoint) enimmillään 5 laitteeseen per käyttäjä.

Vaatimukset:
  1. Käytössäsi on oltava Business Professional-, Premium Security- tai Business Enterprise -sähköpostipaketti, jotta voit asentaa Office-sovelluksia Sähköposti ja Office -koontinäytön kautta.
  2. Jos sinulla on jo Officen vanhempi versio tietokoneessasi, poista sen asennus ennen kuin lataat sopimukseesi sisältyvän uuden version. Tutustu Office-asennuksen poistamiseen PC-tietokoneesta tai Office-asennuksen poistamiseen Mac-tietokoneesta.
  1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön:
    • Kirjaudu sisään käyttäjänä sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
    • Kirjaudu sisään tilin omistajana GoDaddy-käyttäjätunnuksellasi ja -salasanallasi.
  2. Valitse Lataa Office. Tämä avaa Microsoft 365-tilisi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
    • Jos olet käyttäjä, siirry koontinäytön Asetukset-osioon, jossa voit nähdä vaihtoehdon Lataa Office.
    Lataa Office
  3. Valitse Asenna Office. Asennustiedoston lataaminen alkaa. Jos sitä pyydetään, valitse Tallenna. Sinun tulee valita haluamasi kieli ja Officen versio ennen kuin voit aloittaa asentamisen.
    Asenna Office
  4. Kun tiedosto on ladattu, avaa se ja noudata annettuja ohjeita Office-sovellustesi asennusta varten.
    Officen asennusohjeet
  5. Kun avaat uudet Office-sovelluksesi, kirjaudu sisään Microsoft 365-sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu, ei henkilökohtainen.