Office-sovellusten lataaminen ja asennus iPhone- tai iPad-laitteisiin

Työskentele tehokkaasti Office-sovellusten avulla. Jos käytössäsi on Online Business Essentials-, Business Essentials- tai Business Professional -paketti, voit käyttää sovellusten mobiiliversioita iPhonesi tai iPadisi kautta. Sinun on ladattava kukin Office-sovellus erikseen App Store -kaupasta.

1. Office-sovelluksessa yhdistyvät Microsoft Word, Excel ja PowerPoint samassa paikassa. Se on ladattavissa iOS-laitteille. Voit hankkia Microsoft Officen lukemalla tämän QR-koodin puhelimesi kameralla.
    gd qr-koodi microsoft office -sovelluksen lataamiseen
  2. Jos haluat asentaa lisäsovelluksia tai ladata ne erikseen, valitse haluamasi sovellus ja asenna se sitten:
  3. Avaa sovellus ja napauta Kirjaudu sisään.
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  5. Kosketa Seuraava.
  6. Sinun ohjataan erilliselle sisäänkirjautumissivulle salasanan antamista varten.
  7. Napauta Kirjaudu sisään.

Toista nämä vaiheet kunkin Office-sovelluksen kohdalla, jota haluat käyttää.

Riippuen siitä, kuinka monta tiedostoa ja kansiota sinulla on, kaikkien tietojen synkronointi saattaa kestää muutamia minuutteja. Kun synkronointi on valmis, voit käyttää, luoda ja jakaa kaikkia asiakirjojasi.