SSL-varmenteet Ohje

Omien SSL-varmennetiedostojen lataaminen

Jos aiot asentaa SSL-varmenteen manuaalisesti verkkohotellitiliisi tai palvelimellesi, lataa ensisijainen ja keskitason varmenteesi SSL-hallintapaneelista.

Jos SSL-varmenteen lataus ei ole käytettävissä, olemme jo asentaneet varmenteen puolestasi. Sinun ei siis tarvitse seurata näitä ohjeita!

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse ladattavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Lataa varmenne -kohdassa Palvelintyyppi ja valitse sitten Lataa Zip-tiedosto.
Varmenteesi ladataan.