WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lataa sivustosi tiedostot

Vaihe 1 Siirrä hallittu WordPress -sivusto hallitsemattomaan WordPress -tilisarjaan .

Jotta voit siirtää WordPress -sivustosi, sinun on ladattava kopiot kaikista sivustosi tiedostoista. Kaikki verkkosivusi, kuvat ja muut mediatiedostot ovat omassawp-content kansioon.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla ja valitse WordPress -hallinta -kohdasta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse siirrettävän verkkosivuston kohdasta Työkalutvalikkokuvake valikossa.

sivuston vaihtoehtojen valikosta
  4. Valitse Tiedosselain -kohdan vierestä Avaa .
    tiedostoselaimen painike
  5. Valitsewp-content -kansioon ja valitse sitten työkaluriviltä Lataa.
    lataa sisältöhakemisto