Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muokkaa mukautettuja PHP -asetuksia Plesk -verkkohotellitililläni

Mukautettujen PHP -asetusten avulla voit hallita muuttujia, kuten latauskokoja, tiedoston aikakatkaisuja ja resurssirajoituksia. Lisämuuttujia voidaan muokata jaetussa Plesk -verkkohotellitilissäsi .user.ini -tiedoston kanssa tai voit muokata yleisiä asetuksia koontinäytössä.

Huomautus: Suorituskykyä ja suojausta ei voi muokata.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  3. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa Tiedostot -välilehteä.
    napsauta tiedostot
  4. Paikanna ja avaa tiedosto, jota haluat muokata.

Huomautus: Jos et näe tiedostoa, jota haluat muokata, sinun on luotava se .

5. Napsauta oikeassa reunassa olevaa kuvaketta ja valitse haluamasi editorin tyyppi avattavasta valikosta.
    Muokkaa tiedostoa napsauttamalla
  6. Muokkaa tiedostoa, napsauta Käytä ja tallenna sitten muutokset napsauttamalla OK.
  7. Varmistaaksesi, että muutoksesi tulevat voimaan, suosittelemme, että kierrätät sovellusalueen .