Lisää kuvalohko WordPress -julkaisuun tai -sivuun

Voit lisätä kuvan WordPress -sivustoosi lisäämällä kuvalohkon viesteihin tai sivuihin. Voit lisätä kuvan paikallisesta tietokoneestasi, WordPress -mediakirjastostasi tai URL -osoitteen toisella verkkosivustolla.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Viestit tai Sivut .
  3. Vie hiiri sen viestin tai sivun päälle, jota haluat muokata, ja valitse sitten Muokkaa .
  4. Valitse vasemmassa yläkulmassawordpress plus -kuvake Toggle lohkon lisäys .
  5. Valitse vasemmanpuoleisen valikon Media -kohdasta Kuva . Kuvalohko lisätään viestin tai sivun alaosaan.
  6. Valitse, miten haluat lisätä kuvan:
    • Lataa palvelimeen : Valitse omalle tietokoneellesi tallennettu kuva.
    • Mediakirjasto : Lisää aiemmin mediakirjastoon ladattu kuva.
    • Lisää URL -osoitteesta : Liitä toisella sivustolla jo käytetyn kuvan URL -osoite ja valitse sittenWordPress Lähetä -kuvake Käytä .
  7. (Valinnainen) Valitse kuvalohko ja pidä sitten painettunawordpress vedä -kuvake Siirrä se viestin tai sivun ympäri vetämällä.
  8. Valitse Päivitä .

Kun näet sivun päivitetty -ilmoituksen vasemmassa alakulmassa, kuva on lisätty sivustollesi.