Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Aktivoi Jälleenmyyjäkaupan laajennus

Vaihe 2 - Hallittu WordPress jälleenmyyjille -sarja.

Voit käyttää Jälleenmyyjäkauppa -laajennusta myymälän suunnitteluun. Joitakin laajennuksen ominaisuuksia ovat tuotu tuoteluettelo, verkkotunnushaku ja ostoskorin widgetit.

Huomautus: Jälleenmyyjäkaupan laajennuksen käyttöä koskevat vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

• PHP 5.4 tai uudempi
• WordPress 4.6 tai uudempi

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Vie hiiri sivupalkin laajennusten päälle ja valitse sitten Lisää uusi .
    Napsauta Lisää uusi
  3. Hae GoDaddyn jälleenmyyjäkauppaa .
    Hae tätä jälleenmyyjäkauppaa
  4. Valitse Asenna nyt .
  5. Valitse Aktivoi .
    Napsauta Aktivoi
  6. Valitse jälleenmyyjän myymälä , joka sijaitsee nyt sivupalkissa.
    Napsauta Jälleenmyyjäkauppa
  7. Voit aktivoida tilisi kahdella eri tavalla
    • Muu jälleenmyyjätili : Super -jälleenmyyjille, joita ei ole ostettu GoDaddyltä.
    • GoDaddy -tili : Godaddyltä ostetut Perus- ja Pro -jälleenmyyjät.
  8. Sinut ohjataan jälleenmyyjän hallintakeskukseesi. Jos sinulla on useita tilejä, valitse yksi avattavasta valikosta ja napsauta Aktivoi jälleenmyyjäsi .
    • Jos haluat antaa jälleenmyyjäkaupalle ensin koeajon, valitse Aktivoi esittelymyyjä interaktiivista esittelyä varten. Voit leikkiä ominaisuuksien ja asettelun myymälän esittelyversiossa ennen kuin virallisesti aktivoit sen.
  9. Muutaman minuutin kuluttua tilisi latautuu ja WordPress -tuotteet -sivusi tulee näkyviin.

Laajennuksesi on nyt aktivoitu ja yhdistetty tiliisi. Kaikki jälleenmyyjän hallintakeskuksen tuotteiden hintoihin tehdyt muutokset koskevat automaattisesti WordPressin tuotemuutoksia.

Huomautus: Voit myös ladata Jälleenmyyjäkaupan laajennuksen.