En saa sähköpostia

Jos odotat tärkeätä sähköpostia, jota ei ole saapunut, jos havaitset postilaatikossasi olevien viestien puutteen tai jos työtoverisi yrittää lähettää viestiä, saat virheilmoituksen. Jos Microsoft 365 -tilisi ei vastaanota sähköpostia, vianmääritys tehdään tutustumalla yleisiin ongelmiin.

Vaaditaan: Ennen kuin jatkat, suosittelemme, että:
  • Tarkista Internet -yhteytesi . Jos Internet -yhteytesi on hidas tai epävakaa, se voi vaikuttaa kykyihisi vastaanottaa sähköposteja.
  • Käynnistä laite uudelleen, jota käytät sähköpostisi tarkistamiseen . Jos haluat ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme GoDaddy -oppaat , varmista, että käynnistät laitteen uudelleen. Jos mahdollista, varmista, että pysyt yhteydessä, eri laitteella Oppaat .

Tarkista, että sähköpostisi on edelleen aktiivinen

Jos laskutuksessa on ongelma tai jos sähköpostitilisi on poistettu, et saa sähköpostia.

1. Siirry kohtaan Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Tarkista Käyttäjät -kohdasta , onko sähköpostitilisi luettelossa. Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Käyttäjät . Jos tiliäsi ei ole listattu, voit palauttaa käyttäjän tai ostaa uuden sopimuksen .

Tarkista DNS

Kun joku lähettää sinulle viestin, sähköpostipalvelimesi tunnistetaan käyttäen verkkotunnustasi, joka täytyy muuntaa IP -osoitteeksi DNS: n kautta viestin toimittamista varten. MX- tai Mail Exchanger -tietueesi määrittävät, miten verkkotunnuksesi hallitsee sähköpostin toimitusta. Jos DNS: n MX -tietueissa on ongelma, et saa sähköpostia.

1. Siirry kohtaan Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. (Valinnainen) Jos koontinäytön yläosassa näkyy banneri, jossa sanotaan, että sähköpostisi ei voi vielä vastaanottaa sähköpostia, valitse Auta minua korjaamaan asia . Ohita vaiheet 3-5.
  3. Valitse Käyttäjät -kohdasta tilisi vierestä Hallitse .
  4. Valitse Asennus -kohdasta Tarkista DNS uudelleen .
  5. Valitse Tarkista DNS uudelleen . Jos DNS: ssäsi on ongelma, päivitä MX -tietueesi .

Jos verkkotunnuksesi on jonkin toisen yrityksen palveluksessa, pyydä heiltä apua MX -tietueidesi päivittämiseen heidän kanssaan tai siirrä verkkotunnuksesi GoDaddy -palveluun .

Tarkista, onko sähköpostiohjelmassa ongelma

Tarkista, vastaanotatko sähköpostia, mutta se ei näy asiakkaassasi
  1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Tarkista, onko postilaatikossasi uusia viestejä.
  3. (Valinnainen) Lähetä itsellesi sähköpostiviesti eri tililtä ja tarkista, toimitetaanko sähköposti Outlookin verkkoversiossa.
  4. Jos näet uusia viestejä Outlookin verkkoversiossa mutta et asiakasohjelmassasi, yritä määrittää sähköpostiasetukset uudelleen asiakasohjelmaasi.
    Vaaditaan: Jos käytät tällä hetkellä POP -asetuksia, tietoja, kuten viestejä, kansioita, kalentereita ja yhteystietoja, on vain sähköpostiohjelmassasi ja laitteessa, jota käytät sähköpostin tarkistamiseen. Ennen Exchange -asetuksiin siirtymistä varmuuskopioi tietosi, jotta voit joko tuoda ne tilillesi tai käyttää sitä myöhemmin. Katso ohjeet palveluntarjoajalta.
Tarkista, käyttääkö sähköpostiohjelmasi POP- tai IMAP -asetuksia

Sinuun saattaa vaikuttaa se, että Microsoft lopettaa Microsoft 365 -sähköpostitilien POP- ja IMAP -asetukset. Jos käytät POP- tai IMAP -asetuksia, tilisi tiedot ovat vain sähköpostiohjelmassasi ja laitteessa, jota käytät sähköpostin tarkistamiseen. Päivitä sähköpostiohjelma Exchange -asetuksiin .

Tarkista, käytätkö tuettua sähköpostiohjelmaa ja modernia todennusta

Microsoft ei enää tue vanhempia versioita sähköpostiohjelmista ja poistaa perustodennuksen käytöstä. Varmista, että käytät tuettua sähköpostiohjelmaa, joka käyttää nykyaikaista todennusta. Tarkista Microsoftin luettelo muutoksista , jotka voivat vaikuttaa asiakkaaseen.

Tarkista lähettäjältä, onko siinä virhe

Jos lähettäjä on antanut sähköpostiosoitteesi väärin, se voi estää viestin toimittamisen. Jos he saavat takaisinpalautuksen tai virheilmoituksen viestin lähettämisen jälkeen, yritä ratkaista se . Voit myös yrittää lähettää itsellesi viestin eri sähköpostitililtä tarkistaaksesi, saatko virheilmoituksen.

Tarkista, tuleeko posti roskapostikansioihin vai roskapostikansioihin

Varmista, että sähköpostisi ei ole sieppauksen alla, joka lähettää sen roskaposti- tai roskapostikansioon.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset ja valitse sitten Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail ja sitten Roskaposti .
  4. Valitse kohdassa Estetyt lähettäjät ja verkkotunnukset niiden sähköpostien kohdalta, joista haluat vastaanottaa viestejäRoskakori -painike Poista .
  5. Poista Suodattimet -kohdassa kaikki niiden valintaruudut, joita et enää halua.

Tarkista postilaatikkosi säännöt

Varmista, että sinulla ei ole sääntöjä, jotka estävät sinua vastaanottamasta sähköpostia.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset ja valitse sitten Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail ja valitse sitten Säännöt .
  4. Poista kaikki säännöt, joita et enää halua.

Tarkista tallennuskapasiteetti

Varmista, että tallennustila ei ole liian täynnä, ja estää sinua vastaanottamasta uutta sähköpostia.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset ja valitse sitten Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Yleiset ja sitten Tallennustila . Jos tallennustila on täynnä, valitse kansio ja sittenRoskakori -painike Tyhjennä sen sisältö ja vapauta tilaa poistamalla Poista . Voit myös päivittää sopimukseen, jossa on enemmän tallennustilaa .

Tähän liittyvä vaihe

• Jos nämä ratkaisut eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä GoDaddy -oppaamme apua.