En saa sähköpostia

Jos Microsoft 365 -tilisi ei saa tai vastaanota sähköpostia, tutustu näihin vianmääritysvihjeisiin.

Tarkista, onko sähköpostiohjelmassa ongelma

Saatat vastaanottaa sähköpostia, mutta et asenna sitä asiakasohjelmaa (kuten Gmail tai Mac Mail). Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon nähdäksesi, ovatko uudet viestit Saapuneet -kansiossasi. Jos näet uusia viestejä verkossa mutta et omassa sovelluksessasi, yritä määrittää sähköpostiasetukset asiakkaalle uudelleen.

Tarkista Internet -yhteytesi

Yhteysongelmat voivat estää sinua näkemästä tai vastaanottamasta sähköpostia. Tarkista, että Internet -yhteytesi toimii oikein.

Tarkista, lähetetäänkö sähköposteja oikeaan osoitteeseen

Yritä ottaa yhteyttä lähettäjään ja tarkistaa, onko sähköpostiosoite kirjoitettu oikein ja onko hän saanut takaisinpalautus- tai virheilmoituksen .

Tarkista, tuleeko posti roskapostikansioihin vai roskapostikansioihin

Varmista, että postiasi ei lähetetä roskapostikansioihin tai roskapostikansioihin.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail > Roskaposti .
  4. Valitse kohdassa Estetyt lähettäjät ja verkkotunnuksetRoskakori -painike -painiketta niiden sähköpostien vieressä, joilta haluat vastaanottaa viestejä.

Tarkista postilaatikkosi suodattimet tai säännöt

Tarkista postilaatikkosi suodattimet tai säännöt varmistaaksesi, että ne eivät estä sinua vastaanottamasta haluamaasi sähköpostia.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail > Roskaposti .
  4. Poista Suodattimet -kohdasta kaikki valintaruudut, joita et enää halua.

Tarkista tallennuskapasiteetti

Varmista, että tallennustila ei ole liian täynnä uuden sähköpostin vastaanottamista varten.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Yleiset > Varastointi .

Jos tallennustila on täynnä, vapauta lisää tilaa valitsemallaRoskakori -painike -painiketta tyhjentääksesi kansion sisällön tai päivittääksesi sopimuksesi sellaiseen, jossa on enemmän tallennustilaa .

Tarkista, ovatko POP/IMAP -asetukset oikein

Jos sähköpostisi käyttää POP- tai IMAP -protokollaa, tarkista, ovatko palvelinasetuksesi oikein . Suosittelemme vaihtamista POP/IMAP -asetuksista Microsoft Exchange -asetuksiin .

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail > Synkronoi sähköposti .

Näet Microsoft 365: n POP/IMAP -asetukset.

Tarkista DNS

Tarkista DNS -asetukset ja varmista, että sähköpostisi toimii oikein.

1. Siirry kohtaan Sähköposti & Office -koontinäyttö .
  2. Valitse Käyttäjät -kohdasta tilisi vierestä Hallitse.
  3. Valitse Asennus -kohdasta Tarkista DNS uudelleen .
  4. Valitse Tarkista DNS uudelleen .

Jos DNS: ssäsi on ongelma, päivitä MX -tietueesi . Jos verkkotunnuksesi on jonkin toisen yrityksen palveluksessa, pyydä heiltä apua MX -tietueidesi päivittämiseen tai siirrä verkkotunnuksesi GoDaddy -palveluun .

Tarkista, että sähköpostisi on edelleen aktiivinen

Tarkista, että Microsoft 365 -tilisi on edelleen aktiivinen. Jos laskutuksessa oli ongelma tai jos tilisi poistettiin, se ei enää vastaanota viestejä. Siirry kohtaan Sähköposti & Officen koontinäyttö ja tarkista, onko tilisi luettelo Käyttäjät -kohdassa.

Käynnistä tietokone uudelleen

Voit yrittää käynnistää tietokoneesi tai mobiililaitteesi uudelleen.