GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

En voi käyttää GoDaddy Studio -tiliäni

Onko sinulla ongelmia tilisi käytössä? Tässä on muutamia asioita, joita voit kokeilla.

Tarkista, että olet antanut käyttäjänimesi ja salasanasi oikein

Jos kirjaudut sisään sähköpostitse, salasanassasi tehdään merkkikoko, joten varmista, että olet käyttänyt isoja ja pieniä kirjaimia oikeissa paikoissa.

Vaihda salasanasi

Noudata salasanan vaihtamisohjeita ja tarkista sähköpostisi palauttamisen sähköpostitse 24 tunnin kuluessa. Jos et löydä sähköpostia, tarkista roskapostilaatikkosi.

Yritä kirjautua sisään Facebookilla, Googlella tai Applella

On mahdollista, että sinulla on useampi kuin yksi GoDaddy -tili, ja olet ehkä rekisteröitynyt yhdelle näistä tileistä sähköpostin sijaan.

Huomautus: Googleen kirjautuminen ei ole sama asia kuin kirjautua sisään sähköpostilla ja antaa sitten Gmail -osoitteesi.

Onko sinulla aiemmin ollut Over -tili?

Jos näin on, ja jos et muista käyttämääsi sähköpostiosoitetta, etsi sanalla ”overhq” jokaisesta postilaatikostasi. Jos löydät tervetuloviestejä Over -tiimiltä, yritä kirjautua sisään niillä.

Eikö sinulla vielä ole onnea?

Jos haluat keskustella GoDaddy -oppaan kanssa, siirry Ota yhteyttä -sivulle ja napsauta Keskustele nyt .