Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

Microsoft 365 -ohjelmisto GoDaddyn tarjoamana Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

En voi kirjautua Outlookin työpöytäsovellukseen

Jos olet ostanut vähintään Microsoft 365 Business Professional -paketin etkä voi kirjautua sisään Outlook -työpöytäsovellukseesi, kokeile seuraavia ratkaisuja. Jos sinulla on eri pakettityyppi, katso tästä artikkelista ohjeita sisäänkirjautumiseen.

Huomautus: Sillä välin voit kirjautua Office verkossa tai Outlook webissä.

Tarkista, onko käytössäsi Outlookin uusin versio

Kirjaudu sisään Outlookiin

Kun olet asentanut Outlookin uusimman version, kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft 365 Business Professional -sopimukseesi yhdistettyä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

  1. Mene Tiedosto > Toimisto tili.
  2. Valitse Tiedosto ja sitten Office -tili
  3. Kirjaudu Käyttäjätiedot -kohdassa ulos edelliseltä Outlook -tililtäsi ja kirjaudu sisään uudella tililläsi:
    • Valitse Kirjaudu ulos, jos haluat poistaa olemassa olevan Outlook -tilin ja kirjaudut sisään Microsoft 365 Business Professional -tilillesi.
    • Valitse Kirjaudu ulos kohdassa Käyttäjätiedot
    • Valitse Vaihda tiliä , jos haluat säilyttää olemassa olevan Outlook -tilin ja kirjautua sisään Microsoft 365 Business Professional -tilillesi.
    • Valitse Käyttäjätiedot -kohdasta Vaihda tiliä

Molemmat vaihtoehdot yhdistävät sinut myös OneDriveen ja SharePointiin.

Aktivoi Microsoft 365 Business Professional

Aktivoi Microsoft 365 Business Professional -pakettisi käyttämällä lisenssiäsi.

  1. Mene Tiedosto > Toimisto tili.
  2. Microsoft 365: n aktivointi eri tilillä: Valitse Vaihda lisenssi ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi kehotteiden mukaisesti.
  3. Valitse Muuta lisenssiä Tuotetiedot -kohdasta
  4. Laitteiden hallinta: Valitse Tilin hallinta , kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi ja valitse sitten Laitteet . Näet, missä olet aktivoinut Officen kyseisellä sähköpostiosoitteella, ja voit poistaa käytöstä kaikki laitteet, joita et enää omista. ( Lue lisää Microsoftilta .)
  5. Valitse Tuotetiedot -kohdasta Hallitse tiliä
Varoitus: Jos peruutat Business Professional -sopimussi, Outlook asetetaan vain luku -tilaan 30 päivän kuluttua.

Lisätietoja