No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

En voi vastaanottaa tai nähdä sähköposteja

Jos et voi lähettää tai vastaanottaa viestejä, palomuuriohjelmistosi asetukset saattavat estää Workspace Webmailia toimimasta oikein. Sinun on ehkä muutettava palomuurisi, ponnahdusikkunoiden estotoiminnon tai selaimen suojausasetuksia, jotta näet sähköpostisi.

Yleisiä vinkkejä

Lisäähttp://email.godaddy.com hyväksyttyjen sivustojesi luetteloon ja aseta Workspace Email -tilisi SSL -tilaan:

1. Napsauta perinteisessä Webmail -näkymässä Asetukset .
  2. Valitse Henkilökohtaiset asetukset .
  3. Valitse Suojausasetukset-kohdasta Käytä kokopäiväistä SSL-tilaa .
  4. Napsauta OK.

Tietoturvaohjelmistot

Säädä palomuuriasetuksia, tietoturvaohjelmistoja tai selainta sallimaan Workspace-verkkosähköpostin ponnahdusikkunat. Katso Kerio Internet Security -ohjelmiston vaiheet. Vaiheesi saattavat vaihdella tietoturvaohjelmisto -tarjoajan mukaan.

Kun olet tehnyt palomuuriin, ohjelmistoihin tai selaimeen muutoksia, kirjaudu ulos verkkosähköpostista. Tyhjennä sitten selaimesi välimuisti. Selaimen välimuistin tyhjentäminen poistaa myös kaikki tallennetut salasanat tai automaattisen täytön tiedot.