Kytke DNSSEC päälle tai pois päältä

DNSSEC (Domain Name Security Extensions) käyttää digitaalisia allekirjoituksia varmistaakseen DNS: n alkuperän kaikkialla Internetissä ja lisäsuojauksen lisäämiseksi verkkotunnuksia . Kaikilla tileillä on viisi ilmaista DNSSEC -hyvitystä, ja jokaista hyvitystä voidaan käyttää verkkotunnukseen käyttämällä GoDaddy -nimipalvelimia. Jos haluat suojata useampia verkkotunnuksia, voit päivittää Premium DNS : ään lisämaksuja DNSSEC: llä. Hallinnoimme kaikkia verkkotunnusten DNSSEC -asetuksiasi käyttämällä GoDaddy -nimipalvelimia. Jos verkkotunnuksesi ei käytä GoDaddy -nimipalvelimia, sinun on lisättävä DS -tietueet manuaalisesti .

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS ja valitse sitten DNSSEC.
    valitse dnssec -välilehti
  4. Valitse näkymää vastaava vaihtoehto.
    1. Valitse Ota DNSSEC käyttöön .
    2. Anna sähköpostiosoitteesi. Täällä lähetämme avainten muutosilmoitukset.
    3. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna . Kytkemme DNSSEC: n päälle välittömästi, mutta voi kestää jopa 90 minuuttia, ennen kuin se näkyy tililläsi.
    4. (Valinnainen) Jos verkkotunnuksesi käyttää GoDaddy -nimipalvelimia, mutta sitä ei ole rekisteröity GoDaddy -palvelussa, sinun on tehtävä valintanäyttökuva kopiointikuvakkeesta dns -tietueiden kopiointia varten Kopioi DS -tietue ja syötä sitten DS -tietueet verkkotunnuksesi rekisterinpitäjällä .
    1. Valitse Poista DNSSEC käytöstä .
    2. Valitse Poista . Kytkemme DNSSEC: n pois päältä välittömästi, mutta voi kestää jopa 90 minuuttia, ennen kuin se näkyy tililläsi.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.