4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Ota käyttöön resurssi- ja palvelutapahtumien ilmoitukset sukupolven 4 VPS: lle

Näin voit ottaa sähköposti -ilmoitukset käyttöön 4. sukupolven VPS: n resurssi- tai palveluongelmissa. Kun tapahtuma tapahtuu, lähetämme ilmoituksen GoDaddy -tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus: Tämä ominaisuus on saatavilla kaikille hallituille tai täysin hallituille sukupolven 4 VPS-tileille ja itsestään hallituille sukupolven 4 VPS -asiakkaille, jotka ostivat ostoksia 4. helmikuuta 2020 tai sen jälkeen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Palvelimet -kohdassa haluamasi sukupolven 4 VPS: n vierestä Hallitse .
  3. Valitse 4. sukupolven VPS: n koontinäytössä Seuranta .
    valitse seuranta -välilehti
  4. Valitse Hallitse sähköpostihälytyksiä -osiossa Käyttö tai Palvelut -välilehti ja ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä.

Kun asetus on Käytössä -välilehdellä käytössä, lähetämme sinulle sähköpostia, kun vähintään yksi näistä ehdoista täyttyy:

• Käytettävyysaika: Yli 5 minuutin seisokki
    • CPU/RAM: > 95% vähintään 10 minuutin ajan
    • Levy: > 80% vähintään 10 minuutin ajan

Kun tämä asetus on käytössä kaikille Palvelu -kohteille, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jos vähintään 5 minuutin käyttökatko on olemassa.

Lisätietoja

Vaaditaan: Resurssien ja palvelujen valvontaa hallitsee palvelimesi panopta-agentti. Älä poista tätä osaa, ja olla varma et estää IP-osoitteet käyttämä valvontajärjestelmä.