Ota PHPMail -kirjaus käyttöön Plesk Windowsissa

Voit eristää komentosarjan PHPMaililla () käyttämällä PHP: n sisäänrakennettua postilokitoimintoa. Jos epäilet tiettyä verkkosivustoa palvelimessasi tai sinulla on pieni määrä sivustoja, ota PHPMail () -lokit käyttöön vain epäiltyä sivustoa varten.

1. Kirjaudu sisään Pleskiin .
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Verkkosivustot ja verkkotunnukset.
  3. Valitse verkkotunnus.
  4. Valitse PHP -asetukset .
  5. Vieritä sivun alareunaan ja etsi ruutu, jossa lukee Lisämääritysohjeet . Lisää asetus, jolla postilokit otetaan käyttöön määrittämällä absoluuttinen polku lokitiedostoon ja tiedoston nimi:
  6. mail.log = c: \ Inetpub \ vhosts \ coolexample.com \ httpdocs \ phpmail.log

Syötä mukautettu polkusi Lisäasetukset -ruutuun ja napsauta Käytä .

Kun PHPMail () -toimintoa käytetään, lokitiedosto luodaan määritetylle polulle. Voit ladata tiedoston tai tarkistaa sen napsauttamalla sitä verkkotunnuksen tiedostonhallinnassa.

Varoitus: Poista kirjaus käytöstä, kun olet valmis! Jos sitä ei pysäytetä, PHPMail () -rekisteröintiä jatketaan loputtomiin ja ne maksimoivat palvelimesi levytilan.