Tilinhallinta Ohje

Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön

Tehosta tilisi suojausta ja määritä kaksivaiheinen todennus.

Huomautus: Suosittelemme vahvasti määrittämään kaksivaiheisen todennuksen varamenetelmän. Jos menetät pääsyn toiseen kaksivaiheisen todennuksen menetelmääsi (kuten jos vaihdat puhelinnumerosi), pääset tiliisi yhä varamenetelmällä.

1. Siirry palvelun GoDaddy Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Kaksivaiheinen todennus -osiossa kohta Lisää todennus.
    Lisää todennus.
  3. Valitse haluamasi kaksivaiheisen todennuksen menetelmä:
    • Todennussovellus (suositus): Todennussovellus, kuten Google Authenticator tai Authy, luo vaaditun koodin. Useimpien GoDaddy-tilien tulisi valita tämä menetelmä.
    • Tekstiviestit: Koodi lähetetään sinulle tekstiviestinä. Tämä on kätevä menetelmä, mutta koska se ei ole yhtä turvallinen, suosittelemme sen käyttöä vain varamenetelmänä.
    • Suojausavain: Todennukseen käytetään USB- tai Bluetooth-laiteavainta. Tämä on suositeltu menetelmä, jos olet verkkotunnussijoittaja tai jos haluat käyttää korkeinta mahdollista suojaustasoa.
  4. Valitse Seuraava.
  5. Suorita määritysprosessi loppuun valitsemasi menetelmän mukaisesti:
    • Jos valitsit todennussovelluksen, asenna sovellus puhelimellesi ohjeiden mukaisesti ja skannaa viivakoodi. Anna todennuskoodi ja sovelluksen nimi, ja valitse sitten Seuraava.
    • Jos valitsit tekstiviestit, anna puhelinnumerosi ja valitse Seuraava. Anna kuusinumeroinen koodi, jonka lähetämme sinulle tekstiviestinä (se on voimassa seuraavan 20 minuutin ajan), ja napsauta sitten Seuraava.
    • Jos valitsit suojausavaimen (kuten YubiKey tai Google Titan), määritä suojausavain.

Kun olemme vahvistaneet kaksivaiheisen todennuksen menetelmäsi, näet onnistumisilmoituksen muutoksistasi.

Huomautus: Profiiliisi tehdyt muutokset GoDaddy-palvelun Omassa profiilissa eivät siirry kaksivaiheiseen todennukseen. Jos määrität tekstiviestit käyttöön kaksivaiheiseen todennukseen mutta vaihdat puhelinnumerosi myöhemmin, päivitä numerosi kaksivaiheiseen todennukseen.

Lisää varamenetelmä

1. Valitse Lisää varamenetelmä ja toista vaiheet 3–4 varamenetelmän määrittämiseksi kaksivaiheista todennusta varten.
    • Paras lähestymistapa on määrittää kaksivaiheisen todennuksen varamenetelmä käyttämään eri laitetta. Jos esimerkiksi ensisijainen todennusmenetelmäsi on todennussovellus kannettavassa tietokoneessasi, määritä varamenetelmäksi tekstiviesti puhelimeesi.