No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

eNom: MX -tietueiden muuttaminen

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity eNomilla, sinun on päivitettävä siellä olevat MX -tietueesi.

1. Kirjaudu sisään eNom -tilillesi .
  2. Napsauta Verkkotunnukset ja valitse sitten Omat verkkotunnukset .
  3. Jos sinulla on useita verkkotunnuksia, napsauta niitä, joita haluat muokata.
  4. Valitse Hallitse verkkotunnusta -valikosta Sähköpostiasetukset .
  5. Vaihda Palvelun valinta -asetukseksi Käyttäjä (MX) .
  6. Anna Työtilan -tilisi tiedot .
  7. Valitse Tallenna.

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä eNom-asiakastukeen numeroon 1 422 274 4500.

Seuraava vaihe

• MX -tietueiden muutosten voimaantulo voi kestää enimmillään 48 tuntia. Anna sille aikaa ja yritä sitten lähettää itsellesi sähköposti tarkistaa, että korjauksesi toimii.