No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Entä jos en voi saada Outlookia toimimaan Workspace -sähköpostin kanssa?

Voit käyttää Microsoft Outlookia® sähköpostiviestien luomiseen, vastaanottamiseen ja lähettämiseen, mutta suojatut palvelimemme käsittelevät todelliset viestit. Sähköpostitiliemme viestien (välitys) määrä on 250 joka päivä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus ostaa lisää 50 kpl: n pakkauksissa lisämaksusta.

Jos et pysty lähettämään ja vastaanottamaan viestejä Outlookin kautta, yritä ratkaista ongelma seuraavien ohjeiden avulla ennen asiakaspalveluun soittamista.

SMTP -välitysasetusten tarkistaminen

SMTP -välitysasetusten tarkistaminen

Kun määritit sähköpostitiliä, valitsit "Välityksiä päivässä" -määrän, jota haluat käyttää. Varmista, että numeroa ei ole asetettu nollaan tai ettet ole ylittänyt määritettyä releiden määrää. Jos haluat tarkistaa SMTP -välitysasetukset, katso SMTP -välitysasetusten tarkistaminen .

Outlook -tilisi asetusten vahvistaminen

Outlook -tilin asetusten vahvistaminen

Kun määritit Outlook -tilisi, annoit tiettyjä asetuksia palvelimia varten, käyttäjätietoja ja porttiasetuksia. Jos nämä asetukset eivät ole oikein, tilisi ei toimi oikein.

Jos haluat varmistaa, että sinulla on oikeat asetukset, katsoSähköpostin lisääminen manuaalisesti Outlook 2010: een tai 2013: een Windowsissa .

MX -tietueiden tarkistaminen

MX (Mail Exchanger) tallentaa reititetyt sähköpostiviestit Internetin kautta. He ohjaavat sähköpostiviestit palvelimille, jotka on hyväksytty vastaanottamaan viestejä verkkotunnuksellesi. Jos MX -tietueesi eivät osoita hyväksyttyjä palvelimia, sähköpostisi ei voi tavoittaa sinua.

On olemassa useita työkaluja, kuten Email Test -työkalu osoitteessa www.dnsstuff.com , joiden avulla voit tarkistaa MX -tietueesi. Kun olet valinnut menetelmän MX -tietueidesi tarkistamiseksi, varmista, että ne vastaavat Workspace -verkkosähköpostin MX -tietueita.

MX -tietueiden tarkistaminen

1. Kirjaudu sisään Workspace -verkkosähköpostiin osoitteessa email.secureserver.net.
  2. Valitse Ohje -valikosta Sähköpostiohjelman asetukset .
  3. Merkitse muistiin saapuvan ja lähtevän palvelimen tiedot.
  4. Määritä sähköpostiohjelmasi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Jos MX -tietueesi eivät vastaa näitä, voit nollata MX -tietueesi.

MX -tietueiden nollaus

MX -tietueiden nollaaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse Verkkotunnukset -kohdan vierestä Hallitse.
  3. Valitse Työkalut -valikosta DNS -hallinta .
  4. Napsauta Muokkaa vyöhykettä sen verkkotunnuksen nimen kohdalla, jonka MX -tietue on muokattavissa.
  5. Valitse MX (Mail Exchanger) -osiossa Palauta oletukset . Oletusvyöhyketiedostotietueet tulevat näkyviin.
  6. Napsauta Tallenna vyöhyketiedosto ja napsauta sitten OK .

Palomuurin/virustorjunta -asetusten tarkistaminen

Palomuuri/virustorjunta -asetusten tarkistaminen

Jotkin palomuuri- ja virustentorjunta -asetukset saattavat estää Outlookia toimimasta kunnolla. Sinun on ehkä sallittava Outlookin ponnahdusikkunat, mukautettava sivustosi estotoiminnon asetuksia tai muuttaa muita asetuksia. Yritä muuttaa suojausasetuksiasi, jotta sähköpostit voidaan lähettää ja vastaanottaa.

Huomautus: Työtilan verkkopostin ja SMTP: n käyttö on rajoitettu 100 sähköpostiosoitteeseen (Vastaanottaja, Kopio ja Piilokopio) per sähköpostiviesti riippumatta siitä, kuinka paljon SMTP -välityksiä sinulla on päivässä. Katso lisätietoja kohdastaWorkspace Email -tilin rajoitukset .

Huomautus: Kohteliaisuutena annamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolten tuotteiden käytöstä, mutta emme tue tai tue suoraan kolmansien osapuolten tuotteita emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden toiminnoista tai luotettavuudesta. Outlook® on Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja / tai muissa maissa. Kaikki oikeudet pidätetään.